Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungälv och Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-03-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag ska trivas.

Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Floating, massage, zonterapi, ljusterapi. Företagshälsovård, vibeplattor, quigong. Försäljning av hälsoprodukter, samtalsterapeuter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10.

Idag är Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-91770.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag är Källgren, Siv Monika som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Olsson, Anette Marie som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Petersson, Eivor Margareta som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vår Hälsa i Västra Götaland Handelsbolag har 969725-5371 som sitt organisationsnummer.