LJL Service Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

LJL Service Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som LJL Service Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LJL Service Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-09-28.

LJL Service Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-08-31. Men sedan 2006-09-28 så har LJL Service Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mårdg. 6, 442 42, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LJL Service Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-445744.

Kungälv arbetar för att verksamheter som LJL Service Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LJL Service Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Tjänsteförsäljning inom transportsektorn.

Firmatecknare för LJL Service Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Jonas Carlsson ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till LJL Service Handelsbolag och det är följande personer, Carlsson, Jonas Åke som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Jensen, Leif Guldager som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Lars-Erik som är född 1980 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för LJL Service Handelsbolag är 969720-9303.