Chili & Sånt i Romelanda Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Handelsbolag som heter Chili & Sånt i Romelanda Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Chili & Sånt i Romelanda Handelsbolag i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Chili & Sånt i Romelanda Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-10-05 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-08-30 så har Chili & Sånt i Romelanda Handelsbolag varit registrerat och sedan 2006-10-05 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Chili & Sånt i Romelanda Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Chili & Sånt i Romelanda Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Norrmannebo 510, 442 92, Romelanda. Vi ni istället prata med Chili & Sånt i Romelanda Handelsbolag så kan ni göra det på .

Olding och flörsäljning av kryddor oh presentartiklar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Anders Niklas Tomas som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Inger Gunnel Maria som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Firman teckans av bolagsmännen var för sig. .

Chili & Sånt i Romelanda Handelsbolag har 969720-8636 som sitt organisationsnummer.