Rolomus Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungälv och Rolomus Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rolomus Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Rolomus Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Rolomus Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-02-19. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rolomus Handelsbolag ska trivas.

Rolomus Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska köpa, äga, förvalta, förmedla och sälja fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rolomus Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är Rolomus Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Rolomus Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4611547.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Rolomus Handelsbolag är Florin, Karl David som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Halltorps Entreprenad AB som är född och har titeln Bolagsman, .

Rolomus Handelsbolag har 969720-4122 som sitt organisationsnummer.