Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-08-01.

Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-05-15. Men sedan 2006-08-01 så har Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Svarvareg. 9, 442 34, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-2469669.

Kungälv arbetar för att företag som Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Plattor, murar, asfalt, markavlopp, markdränering, rabatter, gräsmattor, sandlådor, lekställningar och bilreparationer är vad vi i huvudsak ska syssla med.

Firmatecknare för Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag och det är följande personer, Gustavsson, Kurt Ingvar Denis som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Nordgren, Karl-Rune Stefan som är född 1978 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Skälebräcke Markentreprenad Handelsbolag är 969718-9976.