Lyckegruppen Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungälv och Lyckegruppen Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Lyckegruppen Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Lyckegruppen Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Lyckegruppen Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-05-03. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där företaget finns i jobbar för att företag som Lyckegruppen Handelsbolag ska trivas.

I Kungälv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import, export, grossist, butik och handel samt konsultverksamhet inom hästartiklar, dataartiklar, elartiklar, svagström och starkström, elektroniksartiklar, bilartiklar, lastbilsartiklar, traktorartiklar, mc artiklar och cykelartiklar. försäljning av tjänster såsom elarbeten, svagström och starkström samt datatjänster. mekanisk verkstad inom stål och trä för all typ av konstruktion samt reparation inom ovanstående branscher.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lyckegruppen Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Lyckegruppen Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Lyckegruppen Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Lyckegruppen Handelsbolag är Jansson, John Mikael Gustav Jerlin som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Riisager, Paul Erik Anders som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Lyckegruppen Handelsbolag har 969718-6923 som sitt organisationsnummer.