Forsberg-Oskarsson Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Handelsbolag som heter Forsberg-Oskarsson Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Forsberg-Oskarsson Handelsbolag i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Forsberg-Oskarsson Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-08 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-03-13 så har Forsberg-Oskarsson Handelsbolag varit registrerat och sedan 2007-02-08 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Forsberg-Oskarsson Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Forsberg-Oskarsson Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Gustavsberg 110, 442 34, Kungälv. Vi ni istället prata med Forsberg-Oskarsson Handelsbolag så kan ni göra det på .

Hästuppfödning, inackordering av hästar. Grönsaksodling.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Forsberg, Eva Kristin som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Oskarsson, Roland Stefan som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Forsberg-Oskarsson Handelsbolag har 969717-5074 som sitt organisationsnummer.