Dreamhome - inredning & design i Kungälv Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969710-1856 är organisationsnummer för bolaget Dreamhome - inredning & design i Kungälv Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dreamhome - inredning & design i Kungälv Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kungälv som är den kommunen som Dreamhome - inredning & design i Kungälv Handelsbolag finns i.

Dreamhome - inredning & design i Kungälv Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-04-26 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dreamhome - inredning & design i Kungälv Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-23.

Dreamhome - inredning & design i Kungälv Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Dreamhome - inredning & design i Kungälv Handelsbolag är följande:
Bolagets firma tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Dreamhome - inredning & design i Kungälv Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-58105 eller genom brev på följande adress:
Ytterbyv. 11, 442 30, Kungälv

Handel med inredning, inredningsartiklar och möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Dreamhome - inredning & design i Kungälv Handelsbolag och det är Svanström, Ida Kristin som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Williams, Anna Maria som är född 1973 och har titeln Bolagsman,