Kalkalis Service butik Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969702-5089 är organisationsnummer för företaget Kalkalis Service butik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kalkalis Service butik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kungälv som är den kommunen som Kalkalis Service butik Handelsbolag finns i.

Kalkalis Service butik Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-06-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kalkalis Service butik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kalkalis Service butik Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Kalkalis Service butik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kalkalis Service butik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-19660 eller genom brev på följande adress:
Jordfallsv. 29, 445 34, Bohus

Handel med livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Kalkalis Service butik Handelsbolag och det är Kalkali, Narmin som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Kalkali, Rafek som är född 1951 och har titeln Bolagsman,