Malin's café o catering Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

969695-2010 är organisationsnummer för företaget Malin's café o catering Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malin's café o catering Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Kungälv som är den kommunen som Malin's café o catering Kommanditbolag finns i.

Malin's café o catering Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2006-08-01 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malin's café o catering Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-11.

Malin's café o catering Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Malin's café o catering Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Malin's café o catering Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-18710 eller genom brev på följande adress:
Situlag. 1, 442 54, Ytterby

Café och catering verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malin's café o catering Kommanditbolag och det är Frimans Livsmedel Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Friman, Malin Kristina som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, Friman, Tomas Jesper som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare,