Kommanditbolaget Tri Pacta

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolaget Tri Pacta är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Kommanditbolaget Tri Pacta finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kommanditbolaget Tri Pacta är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-04-10.

Kommanditbolaget Tri Pacta som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-01-09. Men sedan 2003-04-10 så har Kommanditbolaget Tri Pacta varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ulvesund 468, 442 94, Ytterby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kommanditbolaget Tri Pacta så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-97960.

Kungälv arbetar för att bolag som Kommanditbolaget Tri Pacta ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kommanditbolaget Tri Pacta. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Webbtidning inom resor och elektronisk handel samt nyheter över turism i vida världen, med rese arrangemang till Europa inklusive Skandinavien. Konsulterar medlems rekrytering, timeshare, resor, webb publicering utav webbsidor och media, samt annonsering på investeringar över produkter och företags tjänster för näringslivet.

Firmatecknare för Kommanditbolaget Tri Pacta är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kommanditbolaget Tri Pacta och det är följande personer, de Sousa Karlsson, Kenth Owe som är född 1960 och har titeln Komplementär, de Sousa Karlsson, Elizabeth Maria som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Kommanditbolaget Tri Pacta är 969690-7246.