Guendalina Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Guendalina Handelsbolag är en verksamhet som finns i Kungälv. I Guendalina Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Barbro Marianne som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Hans Ludvig som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Guendalina Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Guendalina Handelsbolag på telefon 0303-91702.

Försäljning till privatkonsumenter samt mindre företag av varor och tjänster inom områdena säkerhet och hemelektronik, multimediatjänster för det digitala hemmet, byggvaror, köksredskap, verktyg, djurtillbehör, djurfoder, egenvård och därmed förenliga verksamheter.

Idag är Guendalina Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Guendalina Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Guendalina Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-14 och Guendalina Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Guendalina Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Guendalina Handelsbolag har 969682-9150 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.