Ekonomistrategi i Bohuslän Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969682-9127 är organisationsnummer för företaget Ekonomistrategi i Bohuslän Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekonomistrategi i Bohuslän Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kungälv som är den kommunen som Ekonomistrategi i Bohuslän Handelsbolag finns i.

Ekonomistrategi i Bohuslän Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-01-18 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekonomistrategi i Bohuslän Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-03.

Ekonomistrategi i Bohuslän Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Ekonomistrategi i Bohuslän Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ekonomistrategi i Bohuslän Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-12300 eller genom brev på följande adress:
Gymnasieg. 6, 442 34, Kungälv

Redovisningsbyråverksamhet samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekonomistrategi i Bohuslän Handelsbolag och det är Honauer Öster, Ilse Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Åberg, Anna Mariette som är född 1975 och har titeln Bolagsman,