Ad actum Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ad actum Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Ad actum Handelsbolag finns. I Kungälv så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ad actum Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Ad actum Handelsbolag har haft sedan 2000-07-11. Ad actum Handelsbolag har funnits sedan och 2000-07-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ad actum Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Smultronv. 3, 472 95, Varekil men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-18304.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ad actum Handelsbolag har idag 969668-5347 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ad actum Handelsbolag

Konsultverksamhet inom spec. idrott.

I Ad actum Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Näslund, Bodil Alice Sofie som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Näslund, Peter Alexander Ingemar som är född 1981 och har titeln Bolagsman, .