HWE Enterprises Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

HWE Enterprises Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som HWE Enterprises Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HWE Enterprises Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

HWE Enterprises Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-10-28. Men sedan 1999-01-01 så har HWE Enterprises Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bilg. 9 B, 442 40, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HWE Enterprises Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8880068.

Kungälv arbetar för att företag som HWE Enterprises Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HWE Enterprises Kommanditbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Uppdrag gällande försäljning och service av datorer och tillbehör. Fordonsreparationer, snöröjning, transport, byggentreprenad. Samt musikutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HWE Enterprises Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till HWE Enterprises Kommanditbolag och det är följande personer, Kristiansson, Stig Ronnie som är född 1975 och har titeln Komplementär, Elofsson, Veronica Birgitta som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för HWE Enterprises Kommanditbolag är 969663-4881.