KAREBY Fastigheter Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969663-0392 är organisationsnummer för verksamheten KAREBY Fastigheter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KAREBY Fastigheter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kungälv som är den kommunen som KAREBY Fastigheter Handelsbolag finns i.

KAREBY Fastigheter Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-10-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KAREBY Fastigheter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

KAREBY Fastigheter Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för KAREBY Fastigheter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med KAREBY Fastigheter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7831580 eller genom brev på följande adress:
Korsäng 7471, 442 93, Kareby

Fastigheter förvaltning uthyrning

Det finns olika personer som har en koppling med KAREBY Fastigheter Handelsbolag och det är Ivarsson, Leif Thomas som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Törnqvist, Peter Mathias som är född 1972 och har titeln Bolagsman,