Electronic Magicians Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969658-1991 är organisationsnummer för företaget Electronic Magicians Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Electronic Magicians Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kungälv som är den kommunen som Electronic Magicians Handelsbolag finns i.

Electronic Magicians Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-03-23 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Electronic Magicians Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Electronic Magicians Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Electronic Magicians Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Electronic Magicians Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7964536 eller genom brev på följande adress:
Ställets Byg. 2, 442 54, Ytterby

Produktion och försäljning av egenproducerad mjukvara för datorer. Försäljning av miljörelaterade presentprodukter

Det finns olika personer som har en koppling med Electronic Magicians Handelsbolag och det är Eiman, Carl Mikael som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Weidel, Mats Niklas som är född 1979 och har titeln Bolagsman,