Trizz i Frizz Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungälv och Trizz i Frizz Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Trizz i Frizz Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Trizz i Frizz Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Trizz i Frizz Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-12-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Trizz i Frizz Handelsbolag ska trivas.

Trizz i Frizz Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisörverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trizz i Frizz Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Trizz i Frizz Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Trizz i Frizz Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-13102.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Trizz i Frizz Handelsbolag är Key-Åberg, Lena Margareta som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Nerborn, Anna-Lena Marianne som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Oscarsson, Britt Ann-Kristine som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Trizz i Frizz Handelsbolag har 969655-2067 som sitt organisationsnummer.