Idébolaget WSG Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungälv och Idébolaget WSG Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Idébolaget WSG Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Idébolaget WSG Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Idébolaget WSG Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Idébolaget WSG Handelsbolag ska trivas.

Idébolaget WSG Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av tjänster såsom utbildning, telemarketing och telefonpassning samt produkter såsom mobiltelefoner, datorer och annonsering inom informationsteknologi och telecom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Idébolaget WSG Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19.

Idag är Idébolaget WSG Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Idébolaget WSG Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-58050.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Idébolaget WSG Handelsbolag är Bredin, Jan Christer som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Kruse, Hans Göran som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Idébolaget WSG Handelsbolag har 969652-6970 som sitt organisationsnummer.