Häger Produktion Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungälv och Häger Produktion Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Häger Produktion Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Häger Produktion Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Häger Produktion Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-03-06. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Häger Produktion Handelsbolag ska trivas.

Häger Produktion Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning, agentur, handel och konsultverksamhet inom branscherna it, administration, hälsa och friskvård samt events.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Häger Produktion Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Häger Produktion Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Häger Produktion Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5007207.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Häger Produktion Handelsbolag är Eriksson, Mattias Christian som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Quarfordt, Henrik Johnny som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Häger Produktion Handelsbolag har 969648-4683 som sitt organisationsnummer.