Jan Andréasson Teknik Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Jan Andréasson Teknik Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Jan Andréasson Teknik Kommanditbolag finns. I Kungälv så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Jan Andréasson Teknik Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Jan Andréasson Teknik Kommanditbolag har haft sedan 2008-10-09. Jan Andréasson Teknik Kommanditbolag har funnits sedan och 2008-10-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jan Andréasson Teknik Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ulvedalsg. 20, 442 43, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-10110.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Jan Andréasson Teknik Kommanditbolag har idag 969645-0262 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Jan Andréasson Teknik Kommanditbolag

Bygg- och fastighetsservice med därtill förenlig verksamhet.

I Jan Andréasson Teknik Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andreasson, Jan Olof som är född 1963 och har titeln Komplementär, Andreasson, Kerstin Agneta som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .