A & P Augustsson Entreprenad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

A & P Augustsson Entreprenad Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där A & P Augustsson Entreprenad Handelsbolag finns. I Kungälv så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. A & P Augustsson Entreprenad Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket A & P Augustsson Entreprenad Handelsbolag har haft sedan 2004-02-12. A & P Augustsson Entreprenad Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till A & P Augustsson Entreprenad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Prästv. 920, 442 91, Romelanda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5415751.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

A & P Augustsson Entreprenad Handelsbolag har idag 969644-5486 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för A & P Augustsson Entreprenad Handelsbolag

Byggnads- och anläggningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I A & P Augustsson Entreprenad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Augustsson, Bengt Thure Anders som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Augustsson, Hans Patrik som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .