Fastigheten Fläkten 1 Klv Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

969629-5816 är organisationsnummer för bolaget Fastigheten Fläkten 1 Klv Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastigheten Fläkten 1 Klv Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Kungälv som är den kommunen som Fastigheten Fläkten 1 Klv Kommanditbolag finns i.

Fastigheten Fläkten 1 Klv Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1996-08-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastigheten Fläkten 1 Klv Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

Fastigheten Fläkten 1 Klv Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Fastigheten Fläkten 1 Klv Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Fastigheten Fläkten 1 Klv Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5907437 eller genom brev på följande adress:

Köp och förvaltning av fastigheter samt aktier och annan typ av värdepapper samt övrig förvaltning och uthyrningsverksamhet av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastigheten Fläkten 1 Klv Kommanditbolag och det är SeaSun AB som är född och har titeln Komplementär, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare, Wallsten, David Verner som är född 1944 och har titeln Revisor, Wallstens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,