Barnens Sport & Fritid i Kungälv Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Barnens Sport & Fritid i Kungälv Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Barnens Sport & Fritid i Kungälv Handelsbolag finns. I Kungälv så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Barnens Sport & Fritid i Kungälv Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Barnens Sport & Fritid i Kungälv Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Barnens Sport & Fritid i Kungälv Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Barnens Sport & Fritid i Kungälv Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Häradsv. 14, 442 50, Ytterby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Barnens Sport & Fritid i Kungälv Handelsbolag har idag 969614-7686 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Peter Leander ensam. är den som för stunden ansvarar för Barnens Sport & Fritid i Kungälv Handelsbolag

Försäljning av begagnade sport och fritidsartiklar.

I Barnens Sport & Fritid i Kungälv Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Leander, Kjell Peter som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Viklund, Paul Daniel Alexander som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .