The Scottish Consultancy Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungälv och The Scottish Consultancy Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och The Scottish Consultancy Handelsbolag är ett av dem. Statusen för The Scottish Consultancy Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

The Scottish Consultancy Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-04-19. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som The Scottish Consultancy Handelsbolag ska trivas.

The Scottish Consultancy Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import, export, försäljning och konsultverksamhet inom kläder, textil- och presentvarubranscherna samt därmed jämförlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att The Scottish Consultancy Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är The Scottish Consultancy Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med The Scottish Consultancy Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-222679.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med The Scottish Consultancy Handelsbolag är Macgregor, Bruce Alfred som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Macgregor, Eva Birgitta som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

The Scottish Consultancy Handelsbolag har 969614-2372 som sitt organisationsnummer.