AG Parkeringsservice Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

AG Parkeringsservice Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som AG Parkeringsservice Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AG Parkeringsservice Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

AG Parkeringsservice Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-12-13. Men sedan 1995-01-01 så har AG Parkeringsservice Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kongahällag. 118, 442 38, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AG Parkeringsservice Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-63230.

Kungälv arbetar för att bolag som AG Parkeringsservice Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för AG Parkeringsservice Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Service och reparation av parkeringsautomater samt utrustning till dessa, skyltning och målning av parkeringsytor.

Firmatecknare för AG Parkeringsservice Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till AG Parkeringsservice Kommanditbolag och det är följande personer, Action Games i Kungälv Kommanditbolag som är född och har titeln Komplementär, Vähi, David Taavi som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för AG Parkeringsservice Kommanditbolag är 969608-7247.