Sandberg Rönnerman Skrivbyrå Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916981-4655 är organisationsnummer för bolaget Sandberg Rönnerman Skrivbyrå Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandberg Rönnerman Skrivbyrå Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kungälv som är den kommunen som Sandberg Rönnerman Skrivbyrå Handelsbolag finns i.

Sandberg Rönnerman Skrivbyrå Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-04-26 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandberg Rönnerman Skrivbyrå Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Sandberg Rönnerman Skrivbyrå Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Sandberg Rönnerman Skrivbyrå Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Sandberg Rönnerman Skrivbyrå Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3130150 eller genom brev på följande adress:
Kristinedalsg. 3, 442 30, Kungälv

Konsultverksamhet inom databranschen. Utbildning. Språkgranskning.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandberg Rönnerman Skrivbyrå Handelsbolag och det är Rönnerman, Karin Anette som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Sandberg, Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Bolagsman,