Väst Assurans Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Väst Assurans Kommanditbolag är ett bolag som finns i Kungälv. I Väst Assurans Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Älvängens Marinservice AB som är född och har titeln Komplementär, Skånberg, Jörgen Per-Åke som är född 1977 och har titeln Kommanditdelägare, Torsson, Lars Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Väst Assurans Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Väst Assurans Kommanditbolag på telefon 031-7799880.

Bolaget skall bedriva konsultation och rådgivning inom person- och skadeförsäkring samt där tillhörande tjänster.

Idag är Väst Assurans Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Väst Assurans Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Väst Assurans Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Väst Assurans Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Väst Assurans Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Väst Assurans Kommanditbolag har 916852-6557 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.