EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungälv och EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1993-08-11. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG ska trivas.

I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Legoarbete inom teknik, montering av ventiler samt handel och förvaltning av aktier och värdepapper, jord- och skogsbruk samt förädling av livsmedel. Marina med båt och båtplatsuthyrning på egen fasighet samt zoologisk affär.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas gemensamt av -Jensen, Gustav Sigvard Jörgen -Johansson, John Alexander Fredrick Firman tecknas ensam av -Jensen, Gustav Sigvard Jörgen.

De som är på något sätt har med EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG är Jensen, Gustav Sigvard Jörgen som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Johansson, John Alexander Fredrick som är född 1986 och har titeln Bolagsman, .

EMITOR SWEDEN HANDELSBOLAG har 916851-0122 som sitt organisationsnummer.