SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungälv och SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1993-02-18. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG ska trivas.

SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-10. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fiske

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-61678.

Firman tecknas av Leif Håkon Sörvik..

De som är på något sätt har med SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG är SÖRVIK, LEIF HÅKON som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Sörvik, Leif Mathias som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .

SÖRVIKS FINFISK HANDELSBOLAG har 916850-2426 som sitt organisationsnummer.