LYCKE HÄSTSPORTCENTER HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Handelsbolag som heter LYCKE HÄSTSPORTCENTER HANDELSBOLAG. Det finns flera företag som liknar LYCKE HÄSTSPORTCENTER HANDELSBOLAG i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1992-09-04 så har LYCKE HÄSTSPORTCENTER HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är LYCKE HÄSTSPORTCENTER HANDELSBOLAG och det finns fler företag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med LYCKE HÄSTSPORTCENTER HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Lycke Västergård, 442 75, Lycke. Vi ni istället prata med LYCKE HÄSTSPORTCENTER HANDELSBOLAG så kan ni göra det på 0303-225090.

Handel, verkstad och konsult inom häst- och hästtillbehörs- branschen samt konsultverksamhet och försäljning inom data- branschen. Import, export, grossist inom häst tillbehörsbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Riisager, Eva Viola Kristina som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas ensam av -bolagsmannen .

LYCKE HÄSTSPORTCENTER HANDELSBOLAG har 916849-3535 som sitt organisationsnummer.