Lang Konsult Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916848-6398 är organisationsnummer för verksamheten Lang Konsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lang Konsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kungälv som är den kommunen som Lang Konsult Handelsbolag finns i.

Lang Konsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-04-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lang Konsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lang Konsult Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Lang Konsult Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med Lang Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-14523 eller genom brev på följande adress:
Västra g. 7, 442 31, Kungälv

Kemtvätt, sömnad och lagning åt hem och företag samt försäljning av underkläder. Konsultverksamhet inom marknadsföring och managementfrågor inom säljbolag.

Det finns olika personer som har en koppling med Lang Konsult Handelsbolag och det är Lang, Per Åke Michael som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Lang, Yvonne Kathrine som är född 1958 och har titeln Bolagsman,