GMC, Global Media Consult Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Kungälv och GMC, Global Media Consult Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och GMC, Global Media Consult Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för GMC, Global Media Consult Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

GMC, Global Media Consult Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2000-06-09. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som GMC, Global Media Consult Kommanditbolag ska trivas.

GMC, Global Media Consult Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet och marknadsföring inom filmbranschen och försäljning av jakttillbehör till jaktbutik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GMC, Global Media Consult Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är GMC, Global Media Consult Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med GMC, Global Media Consult Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-223598.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med GMC, Global Media Consult Kommanditbolag är Bjelvemar, Tim Stefan Junior som är född 1969 och har titeln Komplementär, Bjelvemar, Ted Ulf Junior som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, .

GMC, Global Media Consult Kommanditbolag har 916843-6328 som sitt organisationsnummer.