KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG

Västra Götalands län

Information

KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG är ett av många företag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-06-13. Men sedan 1994-01-01 så har KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hallbodal , 273 96, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-32385.

Kungälv arbetar för att företag som KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Konsultverksamhet inom arbetsorganisation och ledarutveckling samt uthyrning av maskiner och inventarier med inriktning på kontorsinventarier ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG och det är följande personer, Hallberg, Kjerstin Annette som är född 1936 och har titeln Komplementär, Bertilsson, Maria Annette som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för KJERSTIN HALLBERG KONSULT & UTVECKLING KOMMANDITBOLAG är 916841-5801.