Be in Business Swe Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Be in Business Swe Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Be in Business Swe Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Be in Business Swe Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-06-08.

Be in Business Swe Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-04-06. Men sedan 1990-01-01 så har Be in Business Swe Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kärnav. 11 A, 442 70, Kärna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Be in Business Swe Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-221645.

Kungälv arbetar för att verksamheter som Be in Business Swe Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Be in Business Swe Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Konsultverksamhet inom data och ekonomi samt handel med därtillhörande artiklar

Firmatecknare för Be in Business Swe Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Be in Business Swe Handelsbolag och det är följande personer, GILLÉN, EVA CHRISTINA som är född 1964 och har titeln Bolagsman, GILLÉN, LARS EINAR som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Be in Business Swe Handelsbolag är 916836-4900.