Kommanditbolaget Craftonia III

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kommanditbolaget Craftonia III vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Kungälv så är Kommanditbolaget Craftonia III ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 2003-08-12 så skapades Kommanditbolaget Craftonia III och bolaget är har F-skattsedel Kommanditbolaget Craftonia III har haft det sedan 2003-09-25.

Kommanditbolaget Craftonia III är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-25

916836-1005 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungälv.

Just nu är Kommanditbolaget Craftonia III och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget Craftonia III så går det att nå dem via telefon på 031-806584 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kommanditbolaget Craftonia III är Craftonia AB som är född och har titeln Komplementär, Brodin, Carl Magnus som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, Brodin, Erik Johan som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, Engström, Dan Henry som är född 1962 och har titeln Revisor, Filip Holmqvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .