KOMMANDITBOLAGET EMTOS

Västra Götalands län

Information

KOMMANDITBOLAGET EMTOS hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där KOMMANDITBOLAGET EMTOS finns. I Kungälv så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. KOMMANDITBOLAGET EMTOS tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har ej F-skatt. KOMMANDITBOLAGET EMTOS har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till KOMMANDITBOLAGET EMTOS så kan ni göra det genom att skicka er post till Nordmannag. 6 F, 442 35, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-10070.

Kungälv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

KOMMANDITBOLAGET EMTOS har idag 916834-6568 som sitt organisationummer.

; E G:S RÖRINSTALLATIONER AKTIEBOLAG är den som för stunden ansvarar för KOMMANDITBOLAGET EMTOS

Fastighetsförvaltning

I KOMMANDITBOLAGET EMTOS så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är E G:s Rörinstallationer Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Emanuelsson, Lars-Erik Thorbjörn som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare, Emanuelsson, Lars-Erik Thorbjörn som är född 1950 och har titeln Prokurist, .