HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1984-10-29. Men sedan 1985-01-01 så har HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tunge 250, 442 97, Kode. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kungälv arbetar för att verksamheter som HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Binderi och blomdetaljhandel

Firmatecknare för HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG och det är följande personer, HARALDSSON, ASTRID BIRGIT som är född 1937 och har titeln Bolagsman, HARALDSSON, GERD CARINA som är född 1962 och har titeln Bolagsman, HARALDSSON, HELGE RAGNAR EUGEN som är född 1936 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HARALDSSONS TRÄDGÅRDSTJÄNST HANDELSBOLAG är 916562-5972.