Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1975-07-11. Men sedan 1998-01-01 så har Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tjärnstigen 4, 442 95, Hålta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-225975.

Kungälv arbetar för att verksamheter som Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Produktion av musik, shov och utbildningsprogram. Fastighetsmäkleri. Konsultverksamhet inom fastighetsbranschen.

Firmatecknare för Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag och det är följande personer, Carlsson, Lars Göran som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Gårdfeldt Karlsson, B M Gunilla M som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Gårdfeldt-Carlsson Produktion Handelsbolag är 916442-1084.