Sjöholm Motor och Maskin

Västra Götalands län

Information

871104-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sjöholm Motor och Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjöholm Motor och Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Sjöholm Motor och Maskin finns i.

Sjöholm Motor och Maskin har varit registrerat sedan 2006-10-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjöholm Motor och Maskin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-11.

Sjöholm Motor och Maskin är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Sjöholm Motor och Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sjöholm Motor och Maskin så kan ni göra det på telefon genom 073-5461306 eller genom brev på följande adress:

Reparation av förbränningsmotorer, reparation av entreprnndmaskiner, lastbilar, bilar, båt och andra fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjöholm Motor och Maskin och det är Sjöholm, Claes Linus Eugen som är född 1987 och har titeln Innehavare av enskild firma,