Den mobila massören, Sandra Blomholt

Västra Götalands län

Information

Den mobila massören, Sandra Blomholt hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Den mobila massören, Sandra Blomholt finns. I Kungälv så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Den mobila massören, Sandra Blomholt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Den mobila massören, Sandra Blomholt har haft sedan 2005-09-29. Den mobila massören, Sandra Blomholt har funnits sedan och 2005-09-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Den mobila massören, Sandra Blomholt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-7268158.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Den mobila massören, Sandra Blomholt har idag 780913-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Den mobila massören, Sandra Blomholt

Massör med inriktning på företagsmassage samt att bedriva verksamheten genom att ta mig till kunderna.

I Den mobila massören, Sandra Blomholt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomholt, Sandra Elisabet som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .