Gari Sushibar

Västra Götalands län

Information

770804-XXXX är organisationsnummer för företaget Gari Sushibar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gari Sushibar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Gari Sushibar finns i.

Gari Sushibar har varit registrerat sedan 2007-10-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gari Sushibar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-31.

Gari Sushibar är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Gari Sushibar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gari Sushibar så kan ni göra det på telefon genom 073-3668888 eller genom brev på följande adress:

Sushirestaurang och caféverksamhet med catering.

Det finns olika personer som har en koppling med Gari Sushibar och det är Nguyen, Tong Duc Minh som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,