Bostadsrättsföreningen Sextiotrean

Västra Götalands län

Information

769614-8811 är organisationsnummer för bolaget Bostadsrättsföreningen Sextiotrean. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Sextiotrean är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Kungälv som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Sextiotrean finns i.

Bostadsrättsföreningen Sextiotrean har varit registrerat sedan 2006-08-01 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Sextiotrean så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-08.

Bostadsrättsföreningen Sextiotrean är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Sextiotrean är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lückner, Erik Anders i förening med en av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sextiotrean så kan ni göra det på telefon genom 031-7045542 eller genom brev på följande adress:
Västra g. 63, 442 31, Kungälv

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna för nyttjande utan begränsning i tiden. En medlems rätt i föreningen, på grund av en sådan upplåtelse, kallas bostadsrätt. En medlem som innehar en bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Sextiotrean och det är Almqvist, Britt Anita som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Amberntsson, Dan Peder som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Eva Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Florin, Auli Marita Päivikki som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Karl Fredrik som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Hanna Elida Kristina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamotLückner, Erik Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Mård, Bo Svante Christian som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Joelsson, Gustav Fredrik som är född 1980 och har titeln Suppleant