Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening är ett företag som finns i Kungälv. I Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björnberg, Odd Michael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström Nilsson, Kjell Roger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Stig Folke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Pia Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Odelberg, Jan Roland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Johan Helge som är född 1948 och har titeln SuppleantLarsson, Karin Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla medlemmarna nätanslutning genom högkvalitativt bredband för bl.a. data- och telekommunikation och tjänster för deras nyttjande av anslutningen samt genom annan därmed sammanhängande och förenlig verksamhet.

Idag är Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edström Nilsson, Kjell Roger -Magnusson, Pia Margareta

Hallbjörtorp-Dotorp Bredband Ekonomisk förening har 769612-5777 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.