Biskopsgården 80:6 ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att gemensamt äga och samordna förvaltning av fast egendom och tomträtt. Medlemmarna deltar aktivt i föreningens ändamål.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Biskopsgården 80:6 ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Kungälv så är Biskopsgården 80:6 ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 2005-01-15 så skapades Biskopsgården 80:6 ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

769611-9606 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är Biskopsgården 80:6 ekonomisk förening och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Biskopsgården 80:6 ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 08-55516062 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Gustafsson, Sven Bertil -Hag, Carl Martin Firman tecknas ensam av -Gustafsson, Sven Bertil

Följande personer är på något sätt aktiva inom Biskopsgården 80:6 ekonomisk förening är Gustafsson, Sven Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hag, Carl Martin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Odqvist, Bo Ingvar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Waern, Carl Fredrik Johan Gustav som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .