Lycke-Tofta Bb Ek. för.

Västra Götalands län

Information

Lycke-Tofta Bb Ek. för. är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Lycke-Tofta Bb Ek. för. finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lycke-Tofta Bb Ek. för. är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-24.

Lycke-Tofta Bb Ek. för. som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-12-10. Men sedan 2005-02-24 så har Lycke-Tofta Bb Ek. för. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tofta 200, 442 75, Lycke. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lycke-Tofta Bb Ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-225805.

Kungälv arbetar för att verksamheter som Lycke-Tofta Bb Ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lycke-Tofta Bb Ek. för.. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla medlemmarna nätanslutning för data- och telekommunikation och tjänster för deras nyttjande av anslutningen samt genom annan därmed sammanhängande och förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i verksamheten genom att nyttja föreningens tjänster.

Firmatecknare för Lycke-Tofta Bb Ek. för. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergschöld, Madeleine Iréne Lilian -Rosén, Lars Håkan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lycke-Tofta Bb Ek. för. och det är följande personer, Bergschöld, Madeleine Iréne Lilian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruno, Anna Catharina Madeleine som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Tage Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Lars Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Cermann, Henry Johan som är född 1964 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Lycke-Tofta Bb Ek. för. är 769611-7873.