Harestads bredband ek. för.

Västra Götalands län

Information

Harestads bredband ek. för. är ett företag som finns i Kungälv. I Harestads bredband ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Adiels, Carl Christoffer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tony-Michael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Harry Roland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hestad, Ehrling Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bengt Owe som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Roldin, Sven Torbjörn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamotSylvan Björned, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ingemar Peter som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Bernt Erik som är född 1943 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Harestads bredband ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Harestads bredband ek. för. på telefon 073-6202679.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla fiberoptisk nätanslutning för data- och telekommunikation och tjänster för deras nyttjande av anslutningen samt att genom annan därmed sammanhängande och förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i verksamheten genom att nyttja föreningens tjänster.

Idag är Harestads bredband ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Harestads bredband ek. för. är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Harestads bredband ek. för. innehar ej F-skattsedel och Harestads bredband ek. för. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Harestads bredband ek. för. så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berntsson, Harry Roland -Sylvan Björned, Eva Birgitta

Harestads bredband ek. för. har 769610-9854 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.