GARNET på Överön ekonomiska förening

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns GARNET på Överön ekonomiska förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungälv här finns det många olika Ekonomisk förening. GARNET på Överön ekonomiska förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

GARNET på Överön ekonomiska förening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 769610-4095.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till GARNET på Överön ekonomiska förening på följande adress St. Överön 365, 442 73, Kärna.

GARNET på Överön ekonomiska förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I GARNET på Överön ekonomiska förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Janson, Sten Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bygga och driva ett nätverk av optisk fiber via vilket man kan erbjuda fastigheter på stora och lilla överön samt höga en snabb internetuppkoppling och som är förberett för framtida kommunikationstjänster. ansvara för och upprätta gemensamma samarbetsavtal för samtliga anslutna fastigheter.