Kungälvs Bostadsrättsförening nr 2

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kungälvs Bostadsrättsförening nr 2. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Bostadsrättsförening. Kungälvs Bostadsrättsförening nr 2 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Kungälvs Bostadsrättsförening nr 2 är ej momsregistretat och har organisationsnummer 753300-0787.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0302-10757 alternativt besöka eller skicka post till Kungälvs Bostadsrättsförening nr 2 på följande adress Frödingsv. 1, 443 31, Lerum.

Kungälvs Bostadsrättsförening nr 2 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Kungälvs Bostadsrättsförening nr 2 så sitter följande personer i styrelsen: , , , Jonsson, Lars Åke som är född 1975 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att förvärva (uppföra), besitta och förvalta bostadshus i Kungälv samt att i föreningen tillhöriga hus åt sina medlemmar eller vissa bland dem upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.