Anam Cara - Massage och Helhet

Västra Götalands län

Information

Massage och friskvård med helhetsyn dvs jag går även in och ser vad kunden har för behov gällande träning, näring, känslomässingt och mentalt. Ser även energibalanser. Använder mig av flera tekniker såsom massage, bindvävsmassage, kinesiologi, healing och homeopati samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anam Cara - Massage och Helhet vars bolagstyp är Enskild firma.

I Kungälv så är Anam Cara - Massage och Helhet ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 2002-07-04 så skapades Anam Cara - Massage och Helhet och företaget är har F-skattsedel Anam Cara - Massage och Helhet har haft det sedan 2001-08-03.

Anam Cara - Massage och Helhet är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-03

751105-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är Anam Cara - Massage och Helhet och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Anam Cara - Massage och Helhet så går det att nå dem via telefon på 070-3709296 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anam Cara - Massage och Helhet är Forster, Jennie Susanne som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .